Vroeger waren de boten van hout…

Vroeger waren de mannen van staal en de boten van hout. Als we zo langs de lijn staan vragen we ons wel eens af of dit wel klopt. De kinderen gaan rustig door en wij hebben het erg koud. Zullen we dan zelf ook maar iets gaan doen?

Al enige tijd lezen we de oproepen in de Kattenbel, maar eigenlijk kwam het er niet zo van. Nu we niet meer te maken hebben met zaalhuur en lekker op het veld zitten is de drempel een stuk lager. Vorige week begon het met een beetje mikken op een paal en het bloed begon al snel wat warmer te worden. De kou werd van ons afgeschut en er gingen steeds meer ballen door het mandje.

Deze week werd er door de deelnemers wat heen en weer gemaild en er werd afgesproken dat we woensdag even met elkaar zouden overleggen wanneer we gaan trainen. Dit overleggen werd direct een echte korfbal training. Tussen 19:15 tot 20:00 uur werd er direct fanatiek getrained door Ilona, Marcel, Karin, Barbara, Patrick en Eline. 

Na de training werd er afgesproken om vanaf nu elke woensdag van 19:15-20:00 uur te gaan trainen. Wilt u ook meedoen? U bent van harte welkom!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: