Voorstellen: Michelle

Hallo allemaal,

Mijn naam is Michelle en sinds kort loop ik stage bij Lynx korfbal. Ik ben 16 jaar en zit op het ROC Mondriaan sport en bewegen niveau 3. Zelf korfbal ik bij CKV DES in delft. Daarnaast doe ik nog aan paardrijden wat ik doe bij ruiterclub Pijnakker. 

De meeste van jullie zullen mij vaker tegen gaan komen op de maandag en de zaterdag. Op zaterdag help ik met de trainingen van de kangoeroes en welpen en zal ik ook wel eens een wedstrijd fluiten. Op de maandag help ik met de trainingen van de F’jes.

Mijn stage begeleider is Patrick Grimbergen. Verder loop ik stage met Torsten en Jasper. Zij komen ook van het ROC Mondriaan.

Ik heb erg veel zin in deze stage en hoop veel te leren over wat nou het training geven nou eigenlijk allemaal inhoud en wat er allemaal bij komt kijken.

Ik hoop jullie snel allemaal te leren kennen.

Met vriendelijke groet,

Michelle Koldenhof 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: