Verslag Pernix F2 – Lynx F1

Vandaag hadden we 2 spelers minder aangezien Luca een weekend weg was en Michelle niet meer wil spelen. Dus daar sta je dan, even denken, ja E en F2 hoeven niet te spelen laat ik Jort en Brent vragen. Na wat heen en weer gemail is dit geregeld. De dag voor de wedstrijd kregen we te horen dat Brent ziek van school was gehaald. (Beterschap Brent) Dus uiteindelijk hadden we 4 man en dat is genoeg ;). Jort had er zin in om te spelen dus dat kwam mooi uit.

Na de eerste 10 minuten stonden we 0 – 2 voor waarvan de eerste al binnen 1 minuut door Sam werd gescoord. En het 2e doelpunt was wederom voor Sam. In de 2e periode eindigde we op 1 – 3 waar Sofia een mooie bal scoorde. En we helaas even vergeten waren dat we moesten verdedigen dus hadden we 1 tegen doelpunt.

In de rust even een leuke peptalk gehouden en de 3e periode gingen we in. Hier scoorde Sam al vrij snel de 1 – 4 en Annabel de 1 – 5. Toen was het de laatste minuut pauze en vroeg ik wie er nog niet gescoord had en ze zeiden allemaal in koor Jort.

Dus was mijn idee aangezien ze allemaal goed speelde om met zen allen samen te spelen zodat Jort kan scoren. Wat is er nou leuker om een keer allemaal gescoord te hebben in de wedstrijd. Hierop zei Sam nee gaan we niet doen want ik wil mijn persoonlijke record verbreken en dat stond op 3. We zullen wel zien zei ik maar ik wil jullie zien samen spelen en zorgen dat Jort kan scoren.

De laatste 10 minuten gingen van start en binnen No time scoorde Sam ;)…. De gelukkige heeft zijn record verbroken. Maar we hadden nog 6 minuten te gaan en wat mij opviel ze waren leuk aan het samen spelen en Jort kreeg wat kansen. En ja hoor ook Jort scoort!!!

Eind stand 1 – 7 wat een leuke wedstrijd en iedereen heeft gescoord. Helaas gingen ze er bij de strafworpen niet in en bleef dat op een stand van 4 – 2 maar de wedstrijd zelf is in de pocket. Allemaal super gespeeld en Jort bedankt voor het invallen.

Tot maandag!

Groetjes Marcel


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: