Verslag Lynx F2

Vandaag moesten we uitspelen tegen weidevogels, we hebben onze eerste zaalwedstrijd ook tegen hun gespeeld en toen hadden we met 8-0 verloren.

 

Omdat het vakantie is hadden we een aantal afmeldingen, gelukkig wilde jort en sofia ons wel komen helpen! We startte op volle kracht speelde mooi samen en rende hard voor de lange ballen die naar de korf werden gegooid zodat we konden proberen te scoren! En wat ging het goed! Iedereen heeft echt zijn uiterste best gedaan en we hebben heel veel mooie kansen gehad, na elk doelpunt groeide het zelfvertrouwen en de wil om deze wedstrijd te winnen! Gelukkig hebben jullie ook nog eens heel goed verdedigd! De eindscore is 5-8!

 

Geworden, jullie hebben deze wedstrijd GEWONNEN!!! Heel knap gespeeld allemaal! Jort en Sofia bedankt voor het meespelen!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: