Verslag lynx f1

Vandaag speelde we onze laatste veldwedstrijd, thuis op een nat veld. Als we deze wedstrijd zouden winnen konden we nog tweede worden dit veldseizoen en we gingen er eigenlijk al een beetje vanuit dat de buit binnen was omdat we vorige keer ook van deze tegenpartij hadden gewonnen. Echter na de eerste 10 minuten stonden we 1-3 achter! Ons terug knokken moesten we dus! Gelukkig hebben jullie een paar mooie snelle aanvallen laten zien en vielen de doelpunten vervolgens aan onze zijde, hoewel Phoenix sterk knokte, hun super speler in het veld kwam en wij de verdediging hier en daar wat lieten zakken wilde de ballen er bij hun niet meer ingaan en de eindscore was daardoor 7-3 voor lynx!
Hoera wij zijn 2e geworden!!! Gefeliciteerd Lynx F1!
Groetjes Sofia en Karin