Categorieën
Uncategorized

verslag: Kleuters Op Expeditie!

Afgelopen zaterdag organiseerde Lynx Korfbal een kleuterspelochtend voor de kinderen uit Leidschenveen-Ypenburg. Maar liefst 66 kinderen hadden zich ingeschreven en deden mee aan de gezellige spelletjesdag in de British School.

Afgelopen zaterdag organiseerde Lynx Korfbal een kleuterspelochtend voor de kinderen uit Leidschenveen-Ypenburg. Maar liefst 66 kinderen hadden zich ingeschreven en deden mee aan de gezellige spelletjesdag in de British School.

Bij de deur werden de kinderen welkom geheten door het gezellige ontvangstcommissie en werd aan de kinderen en ouders uitgelegd waar ze mochten zitten en waar de kleedkamers waren. Als snel stond de sporthal op deze manier vol met enthousiaste kleuters.

Omdat het thema van de boekenweek reizen was heeft de vereniging zich hierbij aangesloten en volgden er vele spelletjes met als thema reizen, Op Expeditie dus! Maar eerst een flinke warming-up, de kinderen kennen het nieuwe nummer "Doe de Kanga" van Kinderen voor Kinderen al erg goed en dansen er dan ook op los.

Halverwege de ochtend krijgen de kinderen een pakje Roosvicee en een zakje chips aangeboden door Verhage Leidschenveen. Daarna gaat het sporten weer snel verder.

  Als de kinderen een beetje moe worden is er een gezellige leeshoek ingericht door de Bibliotheek Leidschenveen met een flinke stapel prenten- en stripboeken. Natuurlijk kunnen de kinderen hier allemaal spannende verhalen lezen, kijken en beluisteren over reizen, lezen is leuk!

Aan het einde van de ochtend werd er als afsluiter een spannende korfbaldemonstratie gegeven door de studenten van het ROC Mondriaan, wie zou er winnen? Het zag er heel spannend en spectaculair uit. En Engeland won het wedstrijdje! Goed gedaan hoor!

De kinderen hebben een leuke sportieve dag gehad.

%d bloggers liken dit: