Verslag Kangoeroe Kerst training bij TOP Sassenheim

Deze zaterdag waren de Kangoeroes van Lynx op de kersttraining van kv TOP uit Sassenheim. We hadden elkaar al snel gevonden bij de ingang van de sporthal, waar Nica en Yarno ons op stonden te wachten. Ook Torsten en Xander kwamen snel en Annemijn en Joeri kwamen ons al uit de kleedkamer tegemoet. We konden dus snel omkleden en de sportzaal in.

 

In de sportzaal stonden allemaal spelletjes voor ons klaar. In het begin was het nog even wennen en de zenuwen van de grote nieuwe zaal speelden een beetje op, maar al snel was iedereen aan de zaal gewend en werd er enthousiast gespeeld en gekorfbald.

 

Ook de ijsbeer Ice en de Kerstman deden enthousiast mee. We begonnen met een dansje en mochten daarna allemaal naar ons spelletje. Als eerste mochten we sneeuwballen in de kerstboom gooien en ijspegels vangen en langzaam gingen we alle spelletjes af. Er was zelfs een groot springkussen!

 

Na de training kregen we allemaal nog een bekertje limonade en een koekje in de kantine en toen we naar huis gingen kregen een een kerstmanballetje van Ice de ijsbeer.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: