Categorieën
Uncategorized

Verslag F1

0-4 gewonnen!! (strafworden 2-1)
Vandaag speelden we uit tegen KVS en moesten we heel vroeg in scheveningen zijn.

0-4 gewonnen!! (strafworden 2-1)
Vandaag speelden we uit tegen KVS en moesten we heel vroeg in scheveningen zijn.
We moesten ook nog eens tegen een team met allemaal jongetjes spelen! We begonnen de wedstrijd sterk met hele goede aanvallen en al snel stonden we 1-0 voor! We kregen er hierdoor nog meer zin in en combinaties van verre diepe ballen naar de paal, snel over spelen, doorloopballen, goed kijken wie er wel vrij stond of wie er een betere schot positie had maakte dat iedereen mooie kansen kregen om te schieten. In de rust stond het dan ook al 0-3 voor ons en na de rust werd er ook nog een doelpunt gemaakt! 0-4 wat een mooie wedstrijd en super mooie uitslag! De strafworpen waren erg spannend , helaas rolde de laatste strafworp van KVS erin en verloren we met 2-1. Jullie hebben je van je beste kant laten zien vandaag en gingen er allemaal voor de volle 100% voor. TOPPERTJES! Aangezien Jasper maandag een training voor jullie in elkaar gaat zetten was hij er zaterdag ook bij om te kijken hoe jullie speelden, hebben jullie er al zin in?! Tot maandag!

%d bloggers liken dit: