Verslag F1

Vandaag moesten wij een wedstrijd spelen tegen Fortuna, voor de wedstrijd hoorden we nog dat dit een sterke tegenstander was en ze in de zaal zelfs kampioen waren geworden. het beloofde dus een pittige wedstrijd te worden en toen we eenmaal waren begonnen stonden we dan ook al heel snel 2 doelpunten achter……. maar niet voor lang want achter elkaar werden snel 2 tegendoelpunten gemaakt en hop nog 1 dus stonden we na de eerste 10 minuten zelfs voor! we hadden in de wedstrijd veruit de meeste kansen, alleen wilden ze er niet in (…. hoewel 7 doelpunten deze wedstrijd is echt niet slecht toch?! ) en de kansen die hun kregen gingen meestal wel raak, het liep de rest van de wedstrijd heel gelijk op in de puntentelling. we speelden de bal heel goed over en er werden goede ballen in de handen geplaatst over korte en lange stukken. iedereen heeft goed met elkaar overgespeeld, iedereen heeft vaak de bal gekregen en iedereen heeft schotkansen gekregen, omdat er goed werd gekeken naar wie de bal het beste kon! Team spirit! Wel een beetje jammer van de regen de tweede helft 😉 het was een leuke spannende wedstrijd met een eind uitslag van 7-7. de strafworpen werden netjes gewonnen met 2-1!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: