Verslag F1

Vandaag was het zover! de dag van het teamuitje!! Maar eerst moesten we nog een wedstrijd spelen natuurlijk! we moesten tegen Phoenix, waar we vorige week nog 3-13 van wisten te winnen, maar we wisten dat ze toen een paar eigen spelers misten en het zou nu wel eens wat minder makkelijk gaan worden!

En dat bleek ook wel het was een hele spannende wedstrijd, waarin we voor-gelijk-achter-gelijk en voor hebben gestaan! maar jeetje wat is jullie spel toch zo goed vooruit gegaan, jullie waren heel goed aan het over spelen en leuke combinaties aan het maken die voor verrassende aanvallen zorgden! En aan het eind van de wedstrijd waren jullie genadeloos en gingen er een heleboel ballen achterelkaar in, waardoor jullie ze ver achter jullie wisten te laten! Super goed gespeeld allemaal vandaag! Jullie hebben verdiend gewonnen met 10-5! En jullie coaches zijn super trots op jullie!!

Nadat een aantal van jullie nog reserve hebben gestaan bij de F2 was het echt zover dat het teamuitje kon beginnen en vertrokken we naar Delft!

Daar hebben jullie even gespeeld in de speelhoek, daarna heerlijk patatjes met een snack gegeten met alle kinderen aan een grote lange tafel (ps: ik wist niet dat jullie zooooo stil konden zijn! 😉 ) Als afsluiter natuurlijk een uurtje gebowld! Wat was het gezellig!

Alle teamouders bedankt voor de organisatie, de kinderen hebben genoten!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een leuke vakantie! Tot volgend jaar!!

Hier nog even een sfeerimpressie van ons (TE) gekke team Lynx F1! :