Categorieën
Uncategorized

Verslag E2

Wat was het vroeg deze keer. En het regende ook nog eens. We speelden uit tegen DES in Delft. Ze waren klein, maar razendsnel. Bijna net zo snel als Luca, maar die had vandaag geruild met Tom. We hebben ontzettend ons best gedaan, Alain heeft zelfs 2 keer gescoord. Helaas was de tegenstander vandaag een stuk beter: we hebben verloren met 9 – 2. Bij de strafworpen verloren we met 2 -1. Volgende keer beter!

Wat was het vroeg deze keer. En het regende ook nog eens. We speelden uit tegen DES in Delft. Ze waren klein, maar razendsnel. Bijna net zo snel als Luca, maar die had vandaag geruild met Tom. We hebben ontzettend ons best gedaan, Alain heeft zelfs 2 keer gescoord. Helaas was de tegenstander vandaag een stuk beter: we hebben verloren met 9 – 2. Bij de strafworpen verloren we met 2 -1. Volgende keer beter!

Groetjes Sophia

%d bloggers liken dit: