Verslag E2

Vandaag speelde we onze laatste wedstrijd van dit seizoen thuis tegen Dijkvogels. De wedstrijd ging ruime tijd gelijk op. Jullie speelde deze wedstrijd goed de korte stukken over de zijkanten en stonden goed te verdedigen, gedurende het spel kwam er meer vaart in en de laatste 10 minuten stonden jullie zelfs 3 doelpunten voor! Toch moesten we nog oppassen toen Dijkvogels er snel nog een doelpunt in wist te schieten en zelfs in de laatste seconde wisten ze nog een keer te scoren, gelukkig voor ons was het net niet genoeg om ons in te halen en waarna de einduitslag toch een mooie 6-5 voor ons was. Het was een hele spannende wedstrijd, erg leuk om te zien!  Jullie hebben een mooie 4e plaats weten te behalen, daar kunnen jullie trots op zijn! dat ben ik ook!

Ik vind het erg leuk hoe jullie gegroeid zijn de afgelopen periode en hierbij wil ik iedereen bedanken voor hun inzet, zowel bij de E2 als de E1! Bedankt voor alle keren dat jullie bij elkaar hebben ingevallen, de leuke trainingen, het enthousiasme en sportiviteit onderling! Helaas moeten we een aantal van jullie volgend seizoen missen maar we wensen jullie heel veel sportplezier bij jullie volgende uitdaging! Bedankt voor de super leuke attentie, daar ga ik zeker even van genieten! En de komende weken trainen we natuurlijk nog gezellig door!!!

Tot maandag op de training! Groetjes van Marcel     


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: