Verslag DKC F2 – Lynx F1

Afgelopen zaterdag speelde onze F1 een uitwedstrijd bij DKC uit Delft. Er waren een paar kinderen op vakantie, maar gelukkig waren er kinderen uit de F2 die wilden invallen. We konden dus gewoon met vier kinderen aan de wedstrijd beginnen en hadden zelfs een reserve bij ons.

In de eerste helft beginnen we wat stroperig en is het soms nog wat lastig om onze tegenstander te volgen. Na een korte uitleg tussen de twee periodes gaat dat al een stuk beter. Helaas plaatst DKC wel een paar doelpunten zodat we op 3-0 achter komen. Patrick legt in de rust uit dat dit geen bezwaar hoeft te zijn om de wedstrijd nog te kunnen winnen. Lynx is redelijk sterk in de partij aanwezig, dus als we ons best doen kunnen we ze nog inhalen.

In de tweede helft probeert Lynx daarom alles wat ze kan om in de buurt van de paal van de tegenstander te komen. Helaas lukt dit echter niet zo goed en moeten we nog wat doelpunten incasseren. Voor de kinderen van de F1 en de invallers: Goed geprobeerd en volgende keer halen we vast een beter resultaat! De wedstrijd werd 9-0 en de strafworpen 3-3. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: