Verklaring Omtrent Gedrag, wel zo veilig

Bij Lynx Korfbal vertrouwen wij op onze vrijwilligers, vaak zelf ook ouders van kinderen. Daarom zult u begrijpen dat wij er alles aan doen om uw kinderen in een zo veilig mogelijke omgeving te laten sporten.

Lynx doet daarom mee aan een campagne van het NOC*NSF waarbij alle vrijwilligers gevraagd wordt om een VOG aan te vragen bij de Dienst Justis. Deze dienst onderzoekt of er een reden (gerechtelijke veroordeling) is waarom u niet met kinderen zou mogen werken.

Vrijwilligers krijgen van onze vereniging een aanvraagformulier. Dit formulier is van te voren ingevuld, u hoeft alleen uw eigen gegevens nog in te vullen. U gaat met het formulier naar het gemeenteloket van de gemeente waar u woont, als u in Den Haag woont kunt u ook naar een stadsdeelkantoor gaan. Vergeet u uw identiteitsbewijs niet?

U betaalt aan de gemeente een bedrag van ongeveer 30 euro, per gemeente is een klein verschil mogelijk. Als u uw VOG ontvangt geeft u dit, inclusief uw bonnetje aan onze Penningmeester Ilona Fens, zij zal het VOG voor u vergoeden. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: