VEO S6 – Lynx S1

Na afgelopen week hadden we nu al weer heel veel zin in de wedstrijd. Helaas was Marcel geblesseerd, maar hij ging het toch geprobeerd. Ook Paul hadden we snel een broekje en een trainingsvest aangetrokken, zodat hij eventueel mee zou kunnen doen.

We begonnen deze week iets fanatieker aan de wedstrijd en dat was ook aan de score te zien. Maar liefst vijf doelpunten hebben we gescoord! Natuurlijk was Marcel Karin kwa score weer van de partij, twee keer scoorde hij, ondanks zijn spit. Ook Ilona wist het doel te vinden en scoorde een mooi doelpunt, waarna een luide vreugdekreet klont. De overige twee doelpunten werden gescoord door Patrick.

Het fanatisme was duidelijk in het spel te zien. Er steeds beter over gespeeld en ook de positiebepaling ging steeds beter. De tegenstander wist uiteraard wel een stuk beter het doel te raken, maar hierdoor laten wij ons niet kennen.

Klein minpuntje: waarschijnlijk door het enthousiasme kwamen we met een aantal blessures uit de wedstrijd. Hopelijk is iedereen komende zaterdag weer fit.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: