VEO F2 – Lynx F2

Dit keer stond de uitwedstrijd tegen VEO F2 op het programma. In sporthal Essesteijn in Voorburg. De nummer één (Lynx F2) tegen de nummer laatst (VEO F2). Op papier zou dat niet zo’n moeilijke partij moeten worden.

Daar kwam bij dat ‘onze jongens’ vrijwel allemaal één of meerdere koppen groter waren dan de F-jes van VEO. Al gauw stond het 0-3 in ons voordeel. Dan maar een 5e F-je van VEO erbij. Maar ook dat maakte het verschil niet goed. Onze F-jes ‘korfbalden’ er op los. Er werd heel strak overgegooid, en ook al regelmatig met één hand. De lessen op de training hadden z’n vruchten duidelijk afgeworpen. Het verdedigen gebeurde ook goed. Iedereen stond dicht bij zijn mannetje.

We liepen verder uit en waren eigenlijk geen partij voor VEO. Toby maakte bijna vanaf grote afstand zijn eerste doelpunt uit z’n nog jonge korfbalcarrière. Mats scoorde er lustig op los en Alain deed ’t dit keer met één hand. Ook de anderen Lex, Olivier en Cyril deden goed hun best.

Uiteindelijk resulteerde dat in een einduitslag van 2-10 in ons voordeel. Weliswaar met een aantal wedstrijden meer gespeeld blijven we koploper.

Komende week spelen we thuis tegen Dubbel Zes F1, die derde staat. Dat wordt weer een veel lastigere wedstrijd.

Groet,
Toby en Carl 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: