VEO E4 – LYNX E1

Vandaag moesten we zonder Sam en de zieke Sophia tegen VEO spelen. De thuiswedstrijd hadden we met veel moeite gewonnen, dus we verwachtten een spannende wedstrijd. Dat hadden we dus mis!!!

LYNX begon de wedstrijd geweldig. Luca was vandaag niet te stoppen en hij scoorde in de eerste periode liefst 3 keer. Jort voegde daar nog 2 doelpunten aan toe. De eerste daarvan schoot hij er zelfs bijna vanaf de zijlijn in. Het mooiste doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Nick. De bal werd razendsnel rondgespeeld en uiteindelijk stond Nick helemaal vrij. Een aanval waaraan al onze spelers meededen en dit laat maar weer eens zien dat de E1 steeds beter als team samenspeelt. Na 1 periode stond het dus al 0-6. Dat had niemand van tevoren gedacht.

Toen deden we het wat rustiger aan en werd er tot de rust door beide ploegen niet meer gescoord.

De derde periode gingen we er weer vol tegenaan. Jort scoorde er nog 2 en ook Thom wist nog een doelpunt te maken. Omdat er in de rest van de wedstrijd geen doelpunten meer werden gemaakt werd het uiteindelijk liefst 0-9 voor LYNX.

Dit was weer een mooie overwinning. We speelden de bal weer lekker snel rond en stonden goed geconcentreerd te verdedigen, waardoor VEO niet 1 keer wist te scoren.

De strafworpen waren heel spannend en omdat Alex de allerlaatste strafworp mooi onderhands benutte werd het 3-3.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: