Velocitas E4 – Lynx E2

Wat een mooie ochtend was het! Zonnetje, blauwe lucht, beetje wind. Het was nog wel wat verraderlijk kouder dan het leek. We zijn op bezoek bij Velocitas in Leiderdorp. Mooie vereniging met grote accomodatie. Indrukwekkend, maar we laten ons niet imponeren.
We hebben vandaag 4 spelers, Sesia, Ilana, Fleur en Tessa. Ze moeten het allemaal vol zien te houden zonder reserves. Mooie conditietest.

Na coachopdracht om zo snel mogelijk proberen te scoren met snel overgooien, blijft het tot de grote rust 0-0. Het gaat gelijk op. Met veel kansen voor Lynx. We zijn nog slordig in het afronden. Even drinken. Even rest. Even reset. De derde helft begint met vuur met snel spel en mooie dooorloopballen: het wordt 1-0 voor Lynx! De tegenstander verliest op dit punt zichtbaar het gloof in een goede afloop. Geeft niets. Het wordt een paar minuten later 2-0 en dat was ook de eindstand! Goed samenspel, goed geluisterd naar elkaar en de coach, hier en daar goed weggekomen met tegenaanvallen, mooie doorloopballen. Gefeliciteerd!

Oh ja, strafworpen ook nog 5-0 voor Lynx…! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: