Vacatures 2013-2014

 Voor het seizoen 2013-2014 willen we het bestuur van Lynx en de bijbehorende organisatie gaan uitbreiden. In het afgelopen seizoen is lynx met 84% gegroeid, maar de organisatie is hierbij niet mee gegroeid. Helpt u Lynx vooruit?

Wedstrijdsecretaris
Kinderen en/of hun ouders bellen af bij de wedstrijdsecretaris. De wedstrijdsecretaris voert een centrale regie over de opstellingen. Wie speelt waar? Welk team komt er een speler te kort?
 
Je houdt een strakke regie en belt indien nodig jeugdleden op of ze in een ander team willen invallen en zorgt er op deze manier voor dat alle teams op zaterdag compleet zijn. Lukt dit een keer niet? Dan verplaats je in overleg met de coaches de wedstrijd naar een ander tijdstip of een andere dag.
Activiteiten Commissie
Korfbalverenigingen staan bekend om hun brede aanbod aan nevenactiviteiten. Op dit moment hebben we nog geen activiteiten commissie en de nevenactiviteiten worden dan ook georganiseerd door de trainers.
 
Graag willen we de trainers ontlasten door een activiteiten commissie op te richten. De activiteiten commissie zorgt voor gezellige jeugdactiviteiten en ondersteund bij evenementen.
Evenementen Commissie
De evenementen commissie organiseert o.a. Het schoolkorfbaltoernooi en de Kangoeroe Klup Dag en de mini Korfbal League. We zoeken voor deze commissie een voorzitter en enkele commissie leden, vele handen maken ligt werk.
Sponsoring
Wie wil namens Lynx het onderdeel sponsoring oppakken? Onze vereniging wordt steeds groter en met deze groei komt ook een grotere behoefte aan financiële slagkracht. Commerciële sponsoring en sponsoring van stichtingen kunnen hieraan bijdragen.
Vindt u het leuk om een van deze taken op u te nemen? Neem dan contact op met Patrick of Ilona.
Scheidsrechters
Voor het leiden van de wedstrijden van de jeugd en van het seniorenteam zijn we op zoek naar meerdere ouders die het leuk vinden om bij de wedstrijden de fluit ter hand te nemen. U krijgt een instructie van top-scheidsrechter Ed Hom over de spelregels en u krijgt de mogelijkheid om uw diploma te behalen.

Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: