Uitje Klauterwoud

Samengevat:
Wat: Uitje naar Klauterwoud in Vlaardingen
Datum: zaterdag 28 juni
Tijd: vertrek om 13:00 uur
Vertrekpunt: Sportpark De Dijken
Kosten: Gratis

Begin mei hadden we voor de Kangoeroe’s een uitje gepland naar het klauterwoud bij Vlaardingen. Helaas ging het uitje toen niet door i.v.m. de regen. Toch vinden een aantal ouders het nog wel leuk om hier heen te gaan.

Het voorstel is dan ook om zaterdag 28 juni, na de mini Korfbal League met een clubje naar het klauterwoud te gaan. We wilden om 13:00 uur vertrekken vanaf het sportpark, kinderen die mee doen aan de mini Korfbal League hebben dan voldoende tijd om even een boterhammetje te eten.

Als u mee wilt (het bos is ook erg leuk voor de oudere kinderen met o.a. survivalbaan), zou u mij dit dan kunnen laten weten? Er zijn misschien leden die geen beschikking hebben over een auto, maar wel mee willen – we kunnen dit dan van te voren regelen.

Er is geen entree voor het bos, dus ook geen kosten voor dit uitje.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: