Uitdagende zaaltraining

Vandaag stond er een uitdagende zaaltraining op het programma voor de Kangoeroe Klup en de Lynxwelpen. We begonnen de training met een mededeling van Patrick. Het been van Jan-Willem doet pijn en daarom kan Jan-Willem niet naar de training komen. Gelukkig is Esther er wel en willen de andere ouders helpen, dus kan de training toch doorgaan.

Naast de gebruikelijke kangoeroe klup spelletjes kunnen de kinderen vandaag allelij extra spelletjes doen. Zo kunnen ze, nadat ze in groepjes zijn verdeeld, kiezen uit slingeren over de wilde rivier, Springen op de springplank, schijnbewegingen maken tussen de hoge pionnen, op de hoge muur klimmen (en er weer af springen) en mikken op de hoge paal.

Volgende week weer een nieuwe training, jullie krijgen dan allemaal de laatste kangoeroe klup-nieuwsbrief van de trainer. Hopelijk is het been van Jan-Willem volgende week ook weer beter en kan hij ook weer mee doen. Misschien kunnen jullie wel een mooie tekening voor hem maken. Tot volgende week!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: