Topscheidsrechter Ed Hom komt naar de mini Korfbal League

Top Korfbalscheidsrechter Ed Hom fluit samen met Henry van Meerten in de Korfbal League en is een van de beste scheidsrechters van Nederland. Ed Hom stond al meerdere keren als scheidsrechter in Ahoy, het hoogst haalbare als korfbalscheidsrechter! Dit jaar mocht hij helaas niet de finale fluiten, omdat zijn eigen vereniging Fortuna/MHIR de finale berijkt had.

Ed Hom bezoekt de mini Korfbal League tussen 10:00 en 11:00 uur. Deze Top Scheidsrechter zal een kleine spreekbeurt houden over wat hij heeft moeten doen om zo goed te worden en hoe jij een echte topkorfballer kunt worden! Natuurlijk mag jij hem ook vollop vragen stellen.

Schrijf je nu in voor de mini Korfbal League op www.minikorfballeague.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: