TOP E7 – Lynx E1

De E1 moest vandaag naar Sassenheim om tegen TOP E7 te spelen. Dat team bestaat alleen uit meisjes, maar de helft daarvan is een kop groter dan onze langste speler. We moesten dus flink aan de bak, ook omdat we vandaag niet konden wisselen omdat we maar met 4 spelers waren. De wedstrijd was nog maar net begonnen of we wisten al te scoren.

 

Erg lang duurde die voorsprong helaas niet en al gauw was het 1-1. Ondanks een aantal goede kansen voor ons wist TOP op voorsprong te komen. Maar zoals al vaak dit seizoen toonde de E1 veerkracht en kwam na een snelle aanval op 2-2. Even later namen we zelfs weer de leiding. Onze tegenstander schakelde een tandje bij en probeerde ons keer op keer via een doorloopbal te verrassen. Maar onze spelers waren vandaag superscherp en wisten bijna geen kansen weg te geven. Een schot van heel ver verraste ons dan toch en TOP wist daarna nog een keer te scoren.

 

Met nog één periode te gaan stonden we dus op achterstand. De laatste periode speelde LYNX of hun leven er vanaf hing: er werd agressief verdedigd, met veel onderscheppingen als gevolg en de snelle aanvallen vlogen onze tegenstander om de oren. Uiteindelijk wisten we zelfs nog te scoren en toen iedereen eigenlijk wel tevreden was met een gelijkspel was daar weer een snelle aanval van LYNX en werd het zelfs 4-5 voor ons!!!

Maar er waren nog 5 minuten te spelen en de ouders en de coach durfden bijna niet meer te kijken, zo spannend was het. Enkele ballen van TOP stuiterden net van de rand van de korf af en zelf wisten we ook onze kansen niet meer te benutten. Uiteindelijk was daar het laatste fluitsignaal en hadden we onze tweede overwinning van het seizoen binnen!!! Ook de strafworpen wisten we te winnen: 2-3.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: