Toernooi bij Die Haghe (maandag)

We gingen voor het eerst in 8 tallen spelen,dat was in het begin even wennen, want we mochten niet meer het hele veld over rennen natuurlijk maar nu hadden we een aanvalsvak en een verdedigingsvak met een middel lijn waar je niet overheen mocht komen.

We speelden goed over en er waren mooi kansen in alle wedstrijden super goed gedaan toppertjes.
We hebben zelfs een wedstrijd gewonnen en ook de laatste wedstrijd bleef het spannend tegen de nummer 1 van deze middag tot de laatste minuut bleef het 0-0 maar in de laatste minuut wist KVS toch nog te scoren. Maar door het goede verdedigen hadden ze het zeker niet makkelijk. Jammer dat de aanvalskansen er niet in gingen.

Ik vindt dat jullie super goed gespeeld hebben, ik hoop dat jullie het ook naar jullie zin hebben gehad, ondanks we soms wat lang moesten wachten tussen de wedstrijden door…maar dat komt ook omdat het geen lekker weer was.

Ook kregen alle spelers nog een zakje snoep van de opa van Kim nou dat ging er zeker wel in na al dat harde sporten.

Om 14.30 uur waren de wedstrijden gespeeld en vertrokken wij weer richting huis.

Tot woensdag op de training.

Groetjes Ilona