Theatervoorstelling “Wel winnen he!” komende woensdag in Delft

Deze week kun je in het Delftse theater De Veste genieten van de voorstelling. Kaarten zijn hier te bestellen, tegen gereduceerd tarief (€ 5 in plaats van € 20). De inloop is steeds vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze).

Theatervoorstelling vrijwilligers: trainers, coaches en bestuurders
Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train/musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). De regie is in handen van Aike Dirkzwager. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: