Tempo F3 – Lynx F1

Verslagje van de F1 door Sofia:Foto Lynx F1
onze eerste wedstrijd is er weer aangekomen. ik vond het best spannend enzo.
we stonden 5-1 achter en toen speelde we in de laatste 10 minuten 6-6 we hebben heel goed ons best gedaan om nog een puntje te scoren voor 6-7 .
bij de strafworpen heeft merel het allerlaatste doelpunt gemaakt en toen stond het 0-1 voor ons.
groetjes van Sofia

Woordje van de coach:
Vandaag speelde jullie je eerste 4Korfbal wedstrijd uit tegen Tempo, jullie hebben al heel goed door wat de nieuwe regels zijn en paste ze super goed toe.
Al snel in de wedstrijd stonden jullie 1-0 voor, helaas maakte Tempo het weer gelijk en zo stond het na de eerste 10 minuten 1-1.
Daarna hebben jullie het even met zijn drietjes tegen vier moeten doen, maar wat bleven jullie goed doorspelen en hadden jullie mooie kansen die er helaas niet in wilde gaan maar bij de tegenpartij net wel en zo stond het na 30 minuten speeltijd 5-1 voor Tempo.
Gelukkig konden jullie de laatste 10 minuten weer met zijn vieren spelen, waardoor het tempo lekker hoog lag en hopla, de ene na de ander ging raak en ook Tempo wist nog een maal te scoren waardoor de einduitslag uiteindelijk op 6-6 uitkwam.
Wij zijn trots op hoe jullie je staande hebben weten te houden en zo goed terug zijn gekomen in zo een korte tijd! top wedstrijd gespeeld!
Tot maandag op de training!
Groetjes van Eline en Karin


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: