Streetkorfbal Kerstvakantie

In de kerstvakantie gaan we weer leden werven met Guerrilla-acties in winkelcentra en speelpleintjes in de wijk. Willen u en/of uw kinderen ook een of meerdere keren helpen? Geef dit dan door aan Patrick.Grimbergen@lynx-korfbal.nl

 

Zondag 22 december hebben we geflyerd in Winkelcentrum ‘t Hoge Veen (Leidschenveen). Het was erg koud, maar toch hebben aardig wat kinderen kunnen korfballen en we hebben veel flyers uit kunnen delen.

Zaterdag 28 december hebben we promotie gemaakt in winkelcentrum Ypenburg. Het was een heerlijke zonnige dag en de temperatuur was zeer aangenaam om te korfballen. Veel kinderen gooiden dan ook een balletje op en namen een flyer mee naar huis. Ook hebben we nog een klein filmpje kunnen maken van een partijtje streetkorfbal.

Zondag 29 december hebben we gekorfbalt in winkelcentrum Parade te Nootdorp. Het was vandaag iets kouder, omdat er weinig zon is in winkelcentrum Parade, maar desondanks hebben er een paar kinderen gekorfbalt en hebben we aardig wat flyers uit kunnen delen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: