Sterre en Jort bij oefenwedstrijd Nederland

Op maandag 4 oktober speelt het Nederlands korfbalachttal een oefenwedstrijd tegen een Haagse selectie in het kader van het Europees kampioenschap zaalkorfbal. Sterre en Jort van svLY korfbal gaan oplopen met de spelers bij die wedstrijd.

Het EK zaalkorfbal 2010 wordt in Nederland gespeeld. De eerste wedstrijden zijn in vier steden, waaronder in Den Haag. De organisatie van de Haagse voorronde van het EK heeft de Haagse verenigingen gevraagd twee jeugdspelers te sturen om op te lopen bij deze oefenwedstrijd. svLY korfbal heeft gekozen om Sterre en Jort als twee trouwe leden uit te nodigen om namens ons naar deze wedstrijd te gaan. Jort en Sterre en hun ouders hebben enthousiast gereageerd en ja gezegd.