Sta jij met de sterren in Ahoy?

Ahoy is het paradijs waar elke korfballer wil spelen. De sfeer, het publiek, de entourage. Alles is groter, mooier en beter dan een normale Korfbal League-wedstrijd en het is absoluut het toetje van het seizoen. Ook dit jaar zullen weer twee ploegen strijden om de opvolger van PKC/Hagero te worden in een ongetwijfeld zinderende finale. Misschien prolongeren de Papendrechters hun titel wel. Misschien gaat TOP/Justlease.nl er dit jaar weer met de titel vandoor. Of ligt er nog een gevaarlijke outsider op de loer?

Heeft u een kind spelend in de D of in de E? Of speel je zelf in bijvoorbeeld de E4 of D2 van jouw club? Dan kun jij, hij of zij onderdeel worden van de #korfbalfinale. Vormen zij de erehaag waardoor de finalisten het speelveld op 5 april betreden? Het zou zomaar kunnen. We vormen een erehaag van twee keer tien D’tjes en E’tjes. Speelt uw kind of speel jij in die leeftijdscategorie? Dan maak je kans!

Hoe win je kaarten en word je onderdeel van de erehaag?
Dit jaar spelen we voor het 25e jaar in Ahoy, daarom vragen we of de kinderen een filmpje willen maken van maximaal 25 seconden dat gaat over de #korfbalfinale, of dat op zijn minst met korfbal te maken heeft. Stuur het filmpje op naar: korfbalfinale@nlkorfbal.nl en laat weten met welk vriendje of vriendinnetje uit de D of E jij de erehaag zou willen vormen. Je wint namelijk niet alleen een kaartje (en daarmee een plek in de erehaag) voor jezelf, maar ook voor jouw favoriete korfbalvriend of vriendin.

Stuur jouw filmpje in voor 20 maart!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: