Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand…

De Kangoeroe Klup werd deze week goed bezocht.  Om de jonge deelnemers extra op hun gemak te stellen begonnen we met in de kring een bal doorgeven met de naam. De papa van Joeri en Annemijn wilde gelukkig helpen tot de stagiair Thorsten kwam.

In twee groepen gingen de kinderen de spelletjes doen. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de beste korfballer van het hele land? De spelletjes gingen om rennen (Spurt)., springen (Jumper) en scoren (Scorro). Dat er verschillende spellen werden gespeeld ging niet onopgemerkt voorbij "Bij ons ging het spel anders dan bij jullie !"

De volgende keer gaan we Hans en Grietje doen. Misschien leuk als de kinderen het verhaal al in grote lijnen kennen. Thorsten, de stagiair, gaat de spelletjes erbij bedenken en laat de trainers dit weten. Dat betekent dat de groepen dezelfde spellen spelen.

Opgelet, ook de Kangoeroe Klup gaat naar het nieuwe veld aan de Loire. Dit ligt bij de sporthal Leidschenveen.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: