Sluipen door de Jungle

Deze week gingen we weer diep de jungle in. Onderweg kwamen we erg veel wilde dieren tegen en natuurlijk ook aardig wat wilde obstakels.

 

We begonnen de training met het maken van een kring. De kinderen mochten vertellen wat ze deze week gedaan hebben. Het bleef even een tijdje stil, totdat een van de jongens meldde dat hij naar het Sinterklaasjournaal had gekeken!

 

Opeens waren de altijd zo terug getrokken kinderen volop aan het woord en… de kinderen die normaal ronduit vertellen erg stil… Ohjee… maar gelukkig waren ze allemaal heel lief geweest dit jaar, ze wisten het zeker!

 

We begonnen met een gezamenlijk spelletje met de bal, want er was een nieuw jongetje, dus we moesten ons natuurlijk even voorstellen. Daarna gingen we echter wel snel van start, want de trainers hadden echt heel veel materialen voor ons klaar gezet!

 

We gingen over de wilde rivier door over een wiebelende boomstam te lopen, een stukje verder moesten we weer de rivier over, maar nu konden we de ringen gebruiken om over de rivier te slingeren. Ook moesten we tussen de wilde slangen doorlopen, zonder dat we ze aanraakten natuurlijk. En… de dieren moesten natuurlijk gevoerd worden.

Aan het einde van de training speelden we met zijn allen nog een spelletje kat en muis (lindjesroof). Volgende week maken we er weer een gezellige training van!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: