Categorieën
Uncategorized

Sinterklaastraining Kangoeroe Klup

Komende zaterdag 30 november is er voor de Kangoeroe Klup een sinterklaastraining in sporthal De Viergang in Pijnacker. De training begint om 9:30 uur. Graag zouden we iedereen willen vragen om om 9:15 uur te verzamelen in de kantine van korfbalvereniging Avanti (naast de sporthal), we kunnen dan gezamenlijk naar de sporthal lopen.

Komende zaterdag 30 november is er voor de Kangoeroe Klup een sinterklaastraining in sporthal De Viergang in Pijnacker. De training begint om 9:30 uur. Graag zouden we iedereen willen vragen om om 9:15 uur te verzamelen in de kantine van korfbalvereniging Avanti (naast de sporthal), we kunnen dan gezamenlijk naar de sporthal lopen.

 

Route: Rij via Nootdorp naar Pijnacker, bij de eerste rotonde in Pijnacker rechts, bij het bruggetje naar links. Kantine staat aangegeven met blauwe letters “Avanti”.

%d bloggers liken dit: