Sinterklaastraining Kangoeroe Klup

Komende zaterdag 30 november is er voor de Kangoeroe Klup een sinterklaastraining in sporthal De Viergang in Pijnacker. De training begint om 9:30 uur. Graag zouden we iedereen willen vragen om om 9:15 uur te verzamelen in de kantine van korfbalvereniging Avanti (naast de sporthal), we kunnen dan gezamenlijk naar de sporthal lopen.

Route: Rij via Nootdorp naar Pijnacker, bij de eerste rotonde in Pijnacker rechts, bij het bruggetje naar links. Kantine staat aangegeven met blauwe letters “Avanti”.