Senioren SEV – Lynx 1-3 (heeft het even gestaan)

Woensdag 24 september speelden de senioren een vriendschappelijke wedstrijd tegen SEV. De omstandigheden waren niet perfect. We hadden één heer tekort en dreigende wolken lieten af en toe flink wat regen los. Maar dat maakte voor ons niet uit. We spraken af dat wij niet van suiker zijn en dat er steeds twee heren zijn in het vak waar de bal is. Dat pakte verrassend goed uit.

Door flitsend combinatiespel en een overwicht op het middenveld overrompelden we SEV en stonden we al snel met 1-3 voor. Onze goals werden allen gemaakt door Marcel en niet zoals je zou verwachten met alleen afstandsschoten, maar ook met twee doorloopballen.

Voor ons was de avond geslaagd en wat ons betreft was de wedstrijd daarmee wel gespeeld. We hebben laten zien waartoe we in staat zijn en aan de benauwde gezichten van SEV te zien vreesden zij voor een inmaakpartij. Maar om volgende keer weer tegen hen te mogen spelen, hebben we daarna wat kansen weggegeven. We hoefden daar, eerlijk is eerlijk, niet eens zo veel moeite voor te doen, want eigenlijk waren zij toch ook best wel goed. Zo hadden ze een dame met hele lange armen in het veld staan die wel heel veel ballen onderschepte. Irritant natuurlijk, maar zoals gezegd paste dat ook wel weer in onze strategie.

Uiteindelijk hebben we een leuke wedstrijd gespeeld, waarbij ook Patrick nog een keer fraai scoorde. De eindstand was 7-4. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: