Scoren voor spieren!

Op woensdagmiddag 20 oktober van 14:00 uur tot 18:00 uur heeft svLY korfbal een schotcompetitie voor Spieren voor spieren in het kader van het EK korfbal dat vanaf 22 oktober o.a. in Den Haag plaatsvindt.

De stichting Spieren voor spieren maakt zich sterk voor kinderen met een spierziekte onder het motto: "Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren". Het EK korfbal 2010 werkt samen met Spieren voor spieren om geld op te halen voor dit goede doel.

Wij houden daarom een schotcompetitie in het winkelcentrum Leidschenveen. Kinderen en volwassenen mogen tegen betaling van vijftig cent (tot 16 jaar) of één Euro (vanaf 16 jaar) een minuut lang op een korfbalpaal mikken, het aantal pogingen is onbeperkt. Extra giften voor het goede doel zijn natuurlijk altijd welkom. Er zijn prijzen in deze leeftijdscategorieën:

 • 6 t/m 8 jaar
 • 9 t/m 12 jaar
 • 12 t/m 15 jaar
 • 16+

Aan het einde van de dag worden de winnaars van de competitie bekend gemaakt. De prijzen worden belangeloos beschikbaar gesteld door ondernemers uit het winkelcentrum, te weten:

 • Olivia
 • Suradiya
 • Verhagen
 • Knappe Koppen
 • Estafette
 • HEMA
 • Dobey

De actie wordt waarschijnlijk voor een deel van de tijd opgeluisterd door twee leden van de Russische nationale korfbalploeg. De Russen zijn dan in Den Haag in het kader van het Europees kampioenschap korfbal. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: