Schoolkorfbaltoernooi Lynx succesvol

Afgelopen woensdagen 20 mei en 10 juni organiseerde Lynx Korfbal namens de gemeente Den Haag het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 5 tot en met 8 en groep 3/4. Aan het toernooi deden meer dan 150 kinderen mee.

Het gure weer leverde op 1 april een extra hindernis voor de organisatie waardoor het toernooi voor de groepen 5-8 voortijdig afgelast moest worden. Dit mocht de korfbalpret echter niet drukken en de teams begonnen op 20 mei vrolijk aan de voortzetting van hun wedstrijden. Uiteindelijk bleek de Sint Jozefschool uit Nootdorp de sterkste ploeg in de categorie 7-8 en het Waterland ging er in de categorie 5-6 met de prijzen vandoor.

Afgelopen woensdag was het tijd voor het toernooi van de groepen 3-4. Er werd fanatiek gekorfbald tussen de diverse scholen. De Notenkraker deed dit seizoen voor het eerst mee en viel direct in de prijzen, zij behaalden de tweede plaats in de categorie “best-of-the-rest”, Christoffel behaalde in deze groep de eerste plaats. De tweede plaats van het toernooi ging naar de Sint Jozefschool en de winst naar De Bras. De sportieviteitsprijs, uitgereikt door de scheidsrechters, ging naar De Bras 2.

Kinderen die korfbal leuk vinden en het schoolkorfbal gemist hebben, of gewoon nog meer willen korfballen, kunnen zich inschrijven voor de mini Korfbal League op woensdag 17, 24 en zaterdag 27 juni op www.minikorfballeague.nl

Foto’s: https://plus.google.com/112673236156355691236/posts/1oKXpSKizoS

uitslagen: https://drive.google.com/file/d/0B6sBSSjykAVCb1NSZkF6SDBJMTg/view?usp=sharing

 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: