Schoolkorfbal leeft in het nieuwste stadsdeel

 Komende woensdag vindt het schoolkorfbaltoernooi voor Leidschenveen-Ypenburg plaats op het sportcomplex “De Bras” aan de Oeverwallaan. De basisscholen uit Leidschenveen, Ypenburg en Mariahoeve zullen vanaf 13.30 uur strijden voor het kampioenschap.

In voorbereiding van het toernooi konden de kinderen afgelopen woensdag alvast oefenen tijdens een echte korfbaltraining op het sportveld van Lynx Korfbal aan de Kiekendiefstraat.

Maar liefst veertien kinderen zijn naar de korfbaltraining gekomen en speelden niet alleen een partijtje korfbal, maar oefenden hun korfbal vaardigheden door middel van SpongeBob-tikkertje, mikken op de korf, overgooien en natuurlijk verdedigen.

Meer informatie over het toernooi vindt u op de website van Lynx Korfbal, www.lynx-korfbal.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: