Schoolkorfbal groep 5-8

Afgelopen woensdag was het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 5 tot en met 8. Lynx Korfbal organiseerde het toernooi namens de gemeente Den Haag op het evenementen-terrein Arena in Leidschenveen. We mochten gebruik maken van de kleedkamers van de RK-PC Samenwerkingsschool Balans.

Met vijf vrijwilligers hebben we zeker 110 kinderen een leuke dag bezorgt. Ilona, Marcel en Patrick hebben de velden uitgelegd en om 13:00 uur kwamen Freek (LCKV Pernix) en Peter helpen. AH Leidschenveen sponsorde de drankjes en broodjes voor de kinderen en de vrijwilligers.

Peter heeft het uitstekend gedaan als wedstrijdleiding en het competitiesysteem dat Roland (KV Antilopen) speciaal voor ons geschreven had deed uitstekend zijn werk. Samen met de scheidsrechters en de coaches van de scholen hebben we er een fantastische dag van gemaakt. Scheidsrechters waren Ilona, Marcel, Patrick en Freek.

RKBS De Bras won het toernooi voor de groepen 7&8 en RKBS de Paradijsvogel won het toernooi bij de groepen 5&6. Bij beide leeftijdsgroepen werd Daltonschool Waterland tweede.

De volledige uitslagen staan op http://www.lynx-korfbal.nl/school


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: