Scheidsrechter Duty

Mascha heeft op eigen initiatief een mooie kaart met uitleg van de spelregels gemaakt voor de Scheidsrechter Duty. We vinden dit een erg leuk initiatief en hopen dat dit jullie helpt bij het fluiten. Dank je wel Mascha.


U als ouder wilt natuurlijk de beste begeleiding voor uw kind, dit is alleen mogelijk als wij ons hier als collectief voor inzetten. Daarom hebben we dit seizoen, na de algemene ledenvergadering, een scheidsrechter duty ingevoerd. Als vereniging vinden we het belangrijk dat alle wedstrijden van te voren een scheidsrechter aangewezen krijgen.

Om het voor de organisatie overzichtelijk te houden kunt u zich niet afmelden voor de scheidsrechter duty. U kunt wel onderling ruilen. U blijft dan wel zelf verantwoordelijk voor de scheidsrechter duty. Bij het aanwijzen houden we natuurlijk rekening met andere functies binnen de vereniging.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: