Rustige Kangoeroe Klup in de storm

Afgelopen zaterdag was het vakantie. Het was dus erg rustig op de training, want veel kinderen waren op vakantie, logeren of gingen een dagje uit. Toch waren we met vijf enthousiaste kangoeroe’s en grote broer Jort kwam natuurlijk ook even helpen.

We begonnen met het opruimen van de zachte ballen, want die waaiden elke keer weg. Vandaag oefenden we dus allemaal met een harde bal, net als de kinderen in de F!

Na het opruimen van de zachte ballen gingen we de spelletjes spelen van onze kangoeroe’s. We gingen natuurlijk springen met Jumper, met Scoro gingen we op de kleine paal, en op de F-paal – dat ging echt heel erg goed! – en we voerden de muisjes. We deden lintjesroof en pak-de-bal met Spurt en daarna gingen we natuurlijk ook nog grappige dingen doen met de bal samen met Funny.

Volgende week is er weer een Kangoeroe training en we hopen dan een echte korfbalwedstrijdje te kunnen gaan spelen. Tot zaterdag!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: