Russische B-jeugd tegen De Meervogels

De Russische jeugdkorfbalploeg tot zestien jaar speelt dit weekeinde in Schijndel bij de U16 Talent worldcup, het officieuze wereldkampioenschap voor B-jeugdploegen. In de voorbereiding hierop oefenen zij donderdag 24 maart om 19:30 uur tegen hoofdklasser De Meervogels B1 in De Veur in Zoetermeer. Vervolgens overnachten zij bij Dubbel Zes ’66 in Den Haag voordat zij vrijdag naar Schijndel vertrekken. De oefenwedstrijd is geregeld via Lynx korfbal, dat via haar voorzitter enkele jaren contacten heeft met het Russische korfbal.

De Russische ploeg laat zich bij het bezoek aan Den Haag en Zoetermeer ook in het nieuw steken door AJ Sports, de sportspeciaalzaak die meerdere Haagse korfbalverenigingen ondersteunt.