Refleks E3 – LYNX E1

De zon was nog niet eens op toen we al onderweg waren naar Rijswijk voor de wedstrijd tegen Refleks. We gingen als een raket van start. De tegenstander kreeg weinig ruimte en zelf kwamen we er steeds razendsnel uit. Door doelpunten van Jort, Alex (2x) en Thom stond het na 1 periode 0-4. Daarna wisten we een tijd lang niet meer te scoren.

De tweede helft gingen we weer wat sneller spelen en daardoor kregen we meer kansen om te schieten. Alex bracht ons op 0-5.

De laatste periode lieten we nog even zien wat we kunnen. De bal werd goed rondgespeeld en er werd aangevallen met mooie doorloop- stop- en uitwijkballen. Ook het scoren ging weer beter en Jort, Alex en Luca zorgden ervoor dat de eindstand 0-8 werd. Zo hadden we dus 4 verschillende doelpuntenmakers, maar ook Sam, Nick en Sophia deden goed mee en hadden een paar keer net de pech dat hun schot niet in de korf ging.

De E1 gaat iedere week weer beter spelen. Vandaag zagen we jullie de ene na de andere mooie aanval opzetten en lekker fel verdedigen. Als we zo goed ons best blijven doen is dit zeker niet de laatste overwinning geweest.

Bij de strafworpen werd het 2-2.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: