Recreantentoernooi Haarlem

Het recreantenteam van Lynx korfbal speelt regelmatig toernooien in Noord- en Zuid-Holland. Het recreantenteam is opgericht in 2013 en is sindsdien een hechte groep geworden. Dit kwam aanvankelijk alleen buiten het veld tot uiting, maar naar gelang het team – samengesteld uit ouders en hun vrienden/collega’s – langer korfbalt begint ook het samenspel binnen de lijnen flink te verbeteren.

Dit seizoen is het team van Lynx dan ook voor het eerst begonnen met het winnen van wedstrijden, zowel op toernooien als de oefenwedstrijden die het team speelt. Afgelopen zaterdag vielen uiteindelijk alle puzzelstukjes in elkaar. Alhoewel plezier de eerste doelstelling van het team is, zijn ze erg trots met hun eerste plaats op het toernooi in de Kennemerlandhal te Haarlem.

Na het toernooi werd er uiteraard nog een borreltje gedaan in het sportcafe van de Kennemerlandhal.

Teamfoto Lynx Recreanten


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: