Categorieën
Uncategorized

Puppy Disco

Op zondagmiddag 10 november, vanaf 13:30 uur (inloop 13:00 uur) organiseren BOL en Voor Kinderwerk een kinderdisco in het Inloop en Ontmoetingscentrum Leidschenveen (Harriët Freezerhof 201).  De disco is voor kinderen van 3-12 jaar, DJ Diego zorgt voor de muziek. Alle kinderen en ouders zijn van harte welkom. Wel graag vooraf  aanmelden via info@bewonersorganisatieleidschenveen.nl

Op zondagmiddag 10 november, vanaf 13:30 uur (inloop 13:00 uur) organiseren BOL en Voor Kinderwerk een kinderdisco in het Inloop en Ontmoetingscentrum Leidschenveen (Harriët Freezerhof 201).  De disco is voor kinderen van 3-12 jaar, DJ Diego zorgt voor de muziek. Alle kinderen en ouders zijn van harte welkom. Wel graag vooraf  aanmelden via info@bewonersorganisatieleidschenveen.nl

Voor de ouders van de oudere kinderen is er een speciale ruimte, zodat de kinderen lekker vrij kunnen disco-en.

%d bloggers liken dit: