Categorieën
Uncategorized

Privacy SportLinked-App

Het KNKV leest kennelijk onze Kattenbel mee, want na het verschijnen van onze Kattenbel paste het KNKV het privacy-beleid aan voor spelers onder 18 jaar. Voor kinderen staat de wedstrijdformulieren-app nu standaard op “prive”. Alleen de coaches en de scheidsrechter kunnen nu de gegevens zien van de kinderen, net als bij de huidige papieren versie. Tenzij u expliciet aangeeft dat meer mensen de gegevens mogen zien.

 

Het KNKV leest kennelijk onze Kattenbel mee, want na het verschijnen van onze Kattenbel paste het KNKV het privacy-beleid aan voor spelers onder 18 jaar. Voor kinderen staat de wedstrijdformulieren-app nu standaard op “prive”. Alleen de coaches en de scheidsrechter kunnen nu de gegevens zien van de kinderen, net als bij de huidige papieren versie. Tenzij u expliciet aangeeft dat meer mensen de gegevens mogen zien.

Zie het bericht op de site van de korfbalbond: http://www.knkv.nl/nieuws/7/Competitie-Nieuwsgroep/privacy-aanpassingen-in-app-dwf/

Link naar de SportLinked-App (Android):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexels.sportlinked

%d bloggers liken dit: