Phoenix F2 – LYNX F1

Vandaag gingen we naar Zoetermeer om tegen Phoenix te spelen. We wisten dat ze niet zo goed waren, want ze hadden tot nu toe alle wedstrijden verloren.
We begonnen de wedstrijd goed en het stond al gauw 0-3 voor ons. Toen kwam hun superspeler erin en werd het 1-3. Maar wij gingen lekker door en al snel werd het 1-4. De tegenstander was gelukkig minder goed dan die van vorige week en we kregen heel veel kansen om op de korf te schieten. De ene na de andere bal vloog erin. We waren zo bezig met schieten, dat we af en toe vergaten dat we ook nog moesten verdedigen. Daardoor kon Phoenix ook nog een paar keer scoren en werd het uiteindelijk 3-12!!!

De strafworpen waren wel spannend, maar die wonnen we gelukkig ook: 2-3!!!

Groetjes van Brent


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: