Out of Office Volunteer Festival

Not your average night out

Je VrijMiBo begint op 10 oktober op het Out of Office Volunteer Festival! Dé plek waar je jouw talent inzet voor een ander. De Grote Markt wordt omgebouwd tot festivalterrein met barretjes, picknicktafels, food carts en muziek. Tussen de biertjes door zijn er verrassende activiteiten: Ik hou van Holland pubquiz met migranten, silent disco met verstandelijk beperkten, maar ook creatieve brainstorms van Stichting Gave Dingen Doen en Laluz over maatschappelijke vraagstukken en meer, veel meer.
Het festival sluit af met een dikke afterparty met live acts en bekend DJ’s. Doe mee met de activiteiten en wordt daarna als VIP ontvangen op het feest!

Check de teaser en het programma op www.outofofficefestival.n l & volg de updates via facebook.com/outofofficefestival

Uitnodiging Flyer


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: