Oranjefeest Leidschenveen zeer druk bezocht

Het was, enigszins tegen de verwachting in, veel drukker dan de afgelopen jaren bij het Oranjefeest op het Schelpenhof in Leidschenveen. De rechtstreekse televisie uitzending leek weinig invloed te hebben op het bezoekersverloop.

Vorig jaar hadden we zo’n 1800 bezoekers, dit jaar schatten we zo’n 2700-3000 bezoekers. Het lokale Oranjefeest wint dus aan populariteit.

Ook de korfbalactiviteiten zijn nog nooit zo populair geweest op het Oranjefeest. Daar waar het Oranjefeest met een kleine verdubbeling van de bezoekers kon rekenen, wist Lynx Korfbal maar liefst 4-5 keer zoveel bezoekers te trekken naar haar stand met spelletjes. Korfbal wordt steeds populairder in Leidschenveen!

We hebben ook weer vele Lynx leden bij de stand voorbij zien komen. Leuk dat jullie er ook even waren! 😀

Foto’s: https://plus.google.com/112673236156355691236/posts/JogiQ2uj3Qr


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: