Oplopen met LDODK

Deze zaterdag mocht de jeugd van Lynx oplopen met LDODK/AH Gorredijk tijdens de wedstrijd KVS/Maritiem tegen LDODK/AH Gorredijk in sporthal Houtrust. Lynx E1 en Lynx F2 hadden deze kans gegrepen en waren met (bijna) alle kinderen uit het team aanwezig.

De kinderen vonden het heel erg spannend, maar gelukkig was er genoeg te doen in de sporthal. Terwijl Lynx F2 er voor koos om het eerste half uur de omgeving in zich op te nemen en een stukje van de wedstrijd van KVS 2 te kijken, gingen de kinderen van Lynx E1 juist de onder de tribune zitten? Ohja, om een spandoek te maken natuurlijk!

Een half uur voor de wedstrijd mochten de kinderen naar beneden, de sporthal in. Voor de ingang van de sportzaal kregen de kinderen te horen met wie ze op mochten lopen. Ze moesten het nummer goed onthouden, want dat zou op het shirt van de spelers staan.

Daarna mochten de kinderen kijken naar het inschieten en warmlopen van de ploegen. Natuurlijk werd deze tijd even gebruikt om een gekke bek te trekken, een dansje te doen of gewoon even te chillen.

Vlak voor de wedstrijd gingen alle lichten uit en begon er een filmpje op het grote scherm. De spelers gingen de kleedkamer in en trokken snel hun wedstrijdkleding aan. Daarna kwamen ze de kleedkamer uit en zochten de kinderen snel hun nummer op op het shirt van de spelers.

De spelers en de kinderen stelden zichzelf snel voor en daarna mochten ze een voor een oplopen met een echte profspeler.

Helaas heeft Patrick geen foto’s kunnen maken van het oplopen, maar misschien hebben de ouders nog foto’s die we toe kunnen voegen? De overige foto’s van de avond:


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: