Oplopen bij KZ/Hiltex – Blauw Wit Amsterdam

Op zaterdag 28 februari om 20:00 uur speelt korfbal league vereniging KZ/Hiltex tegen Blauw-Wit in Koog aan de Zaan. Lynx is door de recreanten van KZ/Hiltex uitgenodigd om te komen kijken en de kinderen mogen mee oplopen.

Er zijn een flink aantal kinderen geweest die mee opgelopen hebben met KVS/Maritiem in de wedstrijd tegen LDODK/AH Gorredijk.

Maar we weten ook dat er kinderen zijn die dit graag zouden willen, maar de kans nog niet gehad hebben. Wil je bij KZ/Hiltex – Blauw-Wit mee oplopen en de wedstrijd kijken, geef dit dan door aan jouw trainer.

  • Carpool: Niet iedereen heeft een auto, we vertrekken daarom gezamelijk om 18:00 uur vanaf de kinderboerderij in Leidschenveen.
  • We zoeken nog twee kinderen die mee op willen lopen.

Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: