Openingsdag Zaalseizoen

Kangoeroes Openingsdag Zaalseizoen Alphen aan den Rijn

Het belooft een weer een hele happening te worden in Alphen aan den Rijn.
Op 2 november is het opening van het zaalseizoen voor de Kangoeroe Klups.
Van F1 gaat iedereen mee en van de Kangoeroe Klup leden hebben we nog geen afmeldingen binnen gekregen. .

Vorig jaar zaten onze kinderen nog maar net bij de Kangoeroe Klup en vroegen we ons eigenlijk af of we wel zouden gaan naar zo’n groot event. Voor sommige kinderen is het wat eng, zo ook voor de onze. Maar inmiddels zijn ze vaker naar zo’n georganiseerde dag geweest en vinden ze het alleen maar leuk.

Gelukkig hebben we het gedaan, want we zagen een heleboel kinderen de tijd van hun leven hebben en de moeite die de verenigingen erin stopten. In de eerste plaats de gastheer Tempo, maar ook de bezoekende clubs zorgen voor de begeleiding van hun eigen leden.

De dag begint om 9:30 uur en duurt tot 12:00 uur. We verzamelen om 8:45 uur bij Station Ypenburg NS. Wij willen iedereen vragen daar te komen verzamelen en met elkaar mee te reiden. Er zijn begeleiders zonder auto, deze moeten ook mee!

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: